Sant Jaume de Llierca regula i controla l’estacionament del carrer major

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha iniciat aquest mes de juliol el control amb disc horari obligatori al carrer major del municipi.

Xevi Reixach, regidor de Promoció econòmica i comerç ha explicat que “Amb aquesta acció volem solucionar els problemes d’aparcament que s’han detectat a la zona central del carrer per poder anar a comprar o anar als bars.”. Precisament, argumenta, l’objectiu és “facilitar l’aparcament als veïns i veïnes del poble i promoure l’activitat comercial de Sant Jaume”.

Per això, a partir d’aquest mes de juliol, s’ha limitat el temps màxim d’estacionament a 1 hora i 30 minuts, des de les 8 del matí a les 8 del vespre de dilluns a diumenge i, per a aparcar-hi, caldrà fer ús del disc horari obligatori on s’indicarà l’hora d’arribada. Les zones on caldrà fer-ne ús estaran degudament pintades amb color verd.

Per altra banda, Marc Minguez, regidor d’Obra pública, brigada i serveis municipals, indica que “Els rellotges horaris es poden trobar a tots els comerços, els bars del carrer major, a l’ajuntament i també a l’Espai El Fil”. Minguez afegeix que “aquest mes de juliol i mitjans d’agost seran de prova i només s’informarà als que no compleixin la norma, a partir del mes d’agost els mossos d’esquadra multaran els vehicles que ho incompleixen com qualsevol infracció de trànsit”.

Finalment els dos regidors comenten que l’ajuntament està en negociacions per comprar dos terrenys al centre del poble per tal de solucionar definitivament el problema d’estacionament a Sant Jaume de Llierca.