Sant Jaume de Llierca ja té Telegram

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca  ha obert un canal de comunicació a Telegram per difondre notícies i avisos d’interès als veïns del poble i a totes aquelles persones interessades en la informació i actualitat del municipi. Així es converteix en el primer Ajuntament de La Garrotxa que disposa d’aquesta eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta, molt semblant a la de whatssapp que, entre d’altres funcionalitats, permet enviar missatges unidireccionalment als seus subscriptors, és a dir tothom que en sigui membre podrà rebre missatge però no contestar-los.

Segons Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, “Telegram s’afegeix així als perfils socials de Twitter, Facebook i Instagram oficials de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca amb la voluntat d’apropar la informació a la ciutadania” . Cargol afegeix “després de l’episodi de temporal i incidències d’aquests dies vam creure convenient que calia tenir una eina gratuïta que permetés informar si mai hi ha una emergència, una incidència o una comunicació urgent”

En el cas que no es tingui l’aplicació Telegram cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil. Cliqueu AQUÍ si és Android (Google Play) o AQUÍ si és iOS (Apple Store). Un cop es tingui l’aplicació cal buscar el nom Ajuntament Sant Jaume de Llierca o bé clicar a https://t.me/santjaumedellierca

 

Anunci-telegram