Sant Jaume de Llierca presenta una Festa Major per “sentir-la, perquè la festa major és el batec del poble!”

Ahir va presentar-se el programa d’actes que conformen la Festa Major 2022 de Sant Jaume de Llierca que se celebrarà del 22 al 26 de juliol. També es va donar a conèixer el cartell de la Festa Major d’enguany que plasma de manera visual com els veïns i veïnes del poble la viuen i la gaudeixen.

En el llibret de programació, l’alcalde de Sant Jaume, Jordi Cargol, agraeix la tasca dels treballadors municipals, de la Comissió de Festes, de les entitats i associacions, i de totes les persones voluntàries que hi col·laboren, per fer possible la Festa Major.

Més de 10  propostes festives

El programa de la Festa Major 2022 es compon de més de 10 propostes festives, totes elles adreçades a totes les franges d’edats, des de nadons fins a persones grans. Així ho ha explicat l’alcalde que va destacar els focs artificials “com un esdeveniment festiu de referència, no només per als veïns i veïnes del poble sinó també per al públic que ve de fora de Sant Jaume per veure’ls i gaudir-los”.

Enguany, el programa de la Festa Major presenta una “oferta millorada, per aconseguir un equilibri entres les diferents franges d’edat i gustos”, ha explicat Cargol. Bona part d’aquesta oferta lúdica i festiva s’ha pogut realitzar “gràcies a la feina de la Comissió de Festes, les entitats i associacions del poble”.

Pel que fa a les activitats per al públic familiar hi destaquen el concert del Coloraines Band, les activitats infantils que es realitzaran el dissabte a la tarda, a més de la cercavila de al faràndula i la presentació dels nous capgrossos.

Per al públic jove, a la Festa  Major de Sant Jaume de Llierca hi actuaran els grups Orquesta Di-Versiones, DJ Sendo, així com una vesprada musical amb Miquel del Roig.

En quan al públic adult, hi haurà l’actuació de la gran Orquestra Maravella i la tradicional ballada de sardanes.

Festa Major lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia

Des de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llirca es fa una crida a gaudir d’una festa pròpia d’una societat cívica i lliure de violències masclistes i de LGBTIQfòbia.

En aquest sentit, Sant Jaume de Llierca també s’ha adherit a la campanya comarcal de sensibilització i prevenció.

Clica aquí per veure el programa de la Festa Major de Sant Jaume de Llierca 2022