Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang

“Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang”, amb aquest eslògan es consolida la donació de sang d’aquest dimarts 7 de juliol on han passat 58 donants.

El Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca agraeix la participació dels 58 donants que van fer la donació de sang aquest dimarts 7 de juliol a la unitat mòbil instal·lada al Centre Cívic del poble.

Del total de donants, 51 van poder fer-ho, 7 foren oferiments.

Cal agrair, també, la col·laboració a l’Associació de Donants de Sang de Girona, a la Federació Catalana de Donants de Sang, a tot el Club de Fútbol Sant Jaume, a l’Escola Les Escomes, a l’Escola Bressol El Petit Lledoner, al Grup de Joves i, especialment al Joan, la Teresa i família, ajuda imprescindible per al bon funcionament de la recollida.

És molt important anar a donar sang ja que després de la crisi sanitària cal que els quiròfans i centres hospitalaris estiguin plens de reserves” comenta Lourdes Barris, regidora de l’Ajuntament de Sant Jaume. “Volem que Sant Jaume encara sigui més solidari amb les donacions de sang” afegeix Barris.

46bc123c-6206-4b82-b625-22d492b88f9f