Sant Jaume de Llierca combat el coronavirus dibuixant

L’ajuntament de Sant Jaume de Llierca, conjuntament amb l’AMIPA Les Escomes, han trobat una forma original i creativa per ajudar a fer més fàcil als menuts i adolescents les hores de confinament.

El repte és fàcil, cal que els infants fins a 18 anys dibuixin l’indret del municipi que més els hi agradi, facin una fotografia i les pengin a l’instagram amb l’etiqueta #dibuixasantjaume

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la creativitat dels infants del municipi i, paral·lelament, tenir una visió de Sant Jaume de Llierca a través dels ulls dels més petits i joves.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume, “en aquests moments excepcionals, hem de transmetre valors de solidaritat i responsabilitat col·lectiva. Tenim un gran repte: aturar entre totes i tots l’expansió del coronavirus”

Realitzar l’activitat té premi, doncs tots els participants tindran, un cop acabat el confinament, un obsequi que es repartirà en un acte per celebrar que ja es pot sortir de casa.

Cargol afegeix “aquesta iniciativa se suma al nou apartat “Recursos per infants” que hem creat a la pàgina web de l’ajuntament, on les famílies poden trobar material didàctic per poder fer front a aquests dies de confinament”.DIBUIXA SANT JAUME