Sant Jaume de Llierca clou el Nadal amb la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient

La tarda del 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van fer la seva tradicional cavalcada pels carrers del nostre municipi. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a Sant Jaume de Llierca a les 19.00 h, acompanyats pels seus patges i patgesses reials.

Els Reis Mags van continuar recollint les cartes de nenes i nens que encara no les havien entregat al Carter Reial del nostre municipi. L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, i la regidora de Cultura, Lourdes Barris, van rebre els Reis d’Orient juntament amb els seus seguicis i van fer entrega a Ses Majestats de la clau màgica que obre totes les portes del nostre poble.

Després dels parlaments els Reis d’Orient van pujar a les seves respectives carrosses per iniciar la Cavalcada acompanyats d’un gran seguici pels carrers del poble fins arribar a la Plaça Major.

L’activitat ha consistit en un recorregut lineal per la Plaça de l’Ajuntament, on han aparegut personatges màgics i patges que han meravellat als més petits. Nens i nenes han pogut accedir acompanyats dels pares fins a l’espai habilitat per veure Melcior, Gaspar i Baltasar, respectant la distància de seguretat per la pandèmia i evitant d’aquesta forma les aglomeracions.

Els Reis Mags en agraïment a la rebuda, han obsequiat a tots els infants amb un estoig de colors i mandales de butxaca per a pintar.

Per la seva part, l’alcalde Jordi Cargol, va explicar que “aquesta és una nit màgica, plena d’emocions i il·lusions. Els Reis Mags ja tenen la clau que obre totes les portes del nostre poble”. La proposta ha ofert a petits i grans la possibilitat de gaudir de la jornada més màgica de l’any i mantenir viva la il·lusió malgrat la pandèmia” ha afegit cargol.

La regidora, Lourdes Barris, va fer una valoració molt positiva de la Cavalcada de Reis i de l’organització de tota l’activitat ja que “avui és un dia màgic per a totes i tots els nens i nenes de Sant Jaume que ho esperen durant tot l’any. Hem d’agrair l’immens esforç que fa la Comissió de Reis per poder gaudir de la Cavalcada de Sant Jaume” .

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos dels Reis Mags d’Orient 2022 de Sant Jaume de Llierca