Sant Jaume de Llierca celebra Sant Jordi a ritme de Xiula

Sant Jaume de Llierca va celebrar Sant Jordi a ritme de Xiula aquest diumenge passat amb un èxit absolut d’assistència. Més de 200 persones van gaudir del concert familiar a la Plaça Major.

La música per al públic infantil està a l’alça. I si hi ha un grup que s’ha guanyat l’èxit entre els més petit, aquest és Xiula.

L’espectacle va ser  un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaven amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música i l’humor, els Xiula es van enfontrar al sucre, van vibrar amb els polls, gaudir d’una meditació màntrica col·lectiva, van rapejar sobre la verdura i el peix, i tractar altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles. Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que van fer bellugar l’esquelet de tots els assistens

La regidora de cultura, Lourdes Barris, ha remarcat que ha estat “un concert molt divertit, viscut al carrer i que consolida un nou model, iniciat l’any 2019, de cultura familiar”. Barris ha posat de relleu l’alt nivell de participació i civisme que hi ha hagut duran el concert que s’havia de celebrar per la Fira de sant Josep i es va suspendre per la pluja.

“En aquest sentit, crec que no ens quedem curts dient que hem tingut el Sant Jordi més marxòs i divertit de la comarca” comenta Barris

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Concert de Xiula