Més que mai, Sant Jaume de Llierca és poble solidari en donacions de sang

“Sant Jaume de Llierca, poble solidari en donacions de sang”, amb aquest eslògan es consolida la donació de sang d’aquest dimarts 6 de juliol on han passat 49 donant, 2 més que la donació del gener, s tot i trobar-nos enmig de la crisi sanitària del covid-19.

El Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca agraeix la participació dels 49 donants que van fer la donació de sang aquest dimarts 6 de juliol a la unitat mòbil instal·lada al Centre Cívic del poble.

Del total de donants, 45 van poder fer-ho, 4 foren oferiments, 2 persones van fer la seva donació per primera vegada.

Cal agrair, també, la col·laboració a l’Associació de Donants de Sang de Girona, a la Federació Catalana de Donants de Sang, i, especialment al Joan, la Teresa i família, ajuda imprescindible per al bon funcionament de la recollida.

“Si tens la Sort de Donar Sang, és que ets una persona sana que, en 20 minuts, pot ajudar tres persones a que puguin continuar amb les seves vides. Aquest gest solidari amb la salut de les persones que ens envolten diu molt de la nostra societat. Catalunya encapçala les donacions a tot l’Estat i Sant Jaume de Llierca no pot quedar enrere” explica la organització.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Donació de Sang del juliol 2021