L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca adquireix l’antiga fàbrica de mitjons per a destinar-la a la nova seu de la brigada municipal

La nova seu de la brigada té un lligat històric important, ja que molts veïns i veïnes del poble hi havia treballat.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha adquirit l’antiga fàbrica de mitjons del poble per fer-la servir com a la nova seu de la brigada municipal.

Segons l’equip de govern amb l’adquisició d’aquest local es reduiran els temps que es dediquen als trajectes a la nau, es guanyarà en comoditat i permetrà ordenar la brigada amb un espai específic pel seu funcionament.

L’adquisició de l’edifici s’ha realitzat mitjançant recursos del propi ajuntament amb un cost de compra de 115.000 € i uns 60.000 € en reformes d’acondicionament adequades a la feina que desenvolupa i adaptades a les necessitats dels treballadors, amb habitacles orientats per a oficis o tasques determinades.

Segons Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, “Estem treballant perquè l’any vinent la nova seu de la brigada estigui totalment acondicionada”. Amb aquesta nova adquisició es podran iniciar els processos d’enderroc del “Sindicat” (antiga seu)  i destinar aquests terrenys a la nova construcció del Centre Social del poble, afegeix Cargol.

9d2357db-16a5-4010-b2c3-68880ae6bfcf