La biblioteca de Sant Jaume arrenca el setembre amb l’Hora del Conte

La biblioteca de Sant Jaume de Llierca arrenca aquest setembre amb les divertides tardes de l’hora del conte.

15 infants acompanyats de les seves famílies van poder gaudir aquest dilluns 12 de setembre de l’Hora del Conte amb “Contes Musicats” de la companyia La Sal d’Olot.

La proposta comptava amb Contes musicats per als petits de més de tres anys. S’han explicat contes de temàtiques diverses amb l’ajuda d’objectes animats, el gest i la música de la guitarra.

Una de les famílies participants destacava “Ens han fet participat molt i han aconseguit que tots plegats haguem passat  una molt bona estona gaudint d’aquesta activitat ancestral”.

Per altra banda Lourdes Barris, regidora de cultura, ha posat de manifest que Llegir i escoltar contes endinsa als infants a un món de fantasia i els aporta un gran nombre de beneficis”. “Moltes vegades, els infants comencen a llegir i escoltar contes a l’escola quan la mestra els ensenya els primers contes amb l’objectiu que es familiaritzin amb la lectura. Els beneficis d’aquest hàbit són nombrosos, pel que serà important que no només es quedi al centre escolar és per això que des de l’ajuntament propiciem aquestes activitats familiars” ha afegit Barris.

Aquesta és una activitat que organitza la Biblioteca Espai “EL FIL” de Sant Jaume de Llierca amb el suport del Servei de Biblioteques-Diputació de Girona

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de l’Hora del Conte