Joan Coma i Maria Devesa representen Sant Jaume en la proclamació de l’hereu i la pubilla d’Olot i la Garrotxa

Aquest dissabte 13 de novembre, després d’un any sense celebrar-ho, el CIT va tornar a organitzar la gala de les pubilles i els hereus de la comarca.

L’acte, però, va començar a les sis de la tarda amb la recepció dels hereus i les pubilles al saló de plens de l’ajuntament d’Olot, just abans del sopar que va omplir, la sala principal del Restaurant La Deu d’Olot amb unes 300 persones.

Joan Coma i Maria Devesa, hereu i pubilla de Sant Jaume d’enguany van viure els nervis i il·lusió abans de conèixer el veredicte. Aquest 2021 el pubillatge serà per Júlia Plana i Adrià Plana, de Begudà.

Jordi Cargol, alcalde del municipi, va acompanyar amb en Joan i la Maria i va explicar que “per al municipi de Sant Jaume de Llierca el pubillatge és una tradició, valorem molt tenir joves implicats en què l’elecció de l’hereu i la pubilla perduri”.

“Cal agrair als amics i amigues del CIT que han treballat i treballen per mantenir vives les nostres tradicions i contribuir a fer créixer el nostre país a partir de les tradicions i costums populars” ha afegit Cargol.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la proclamació de l’hereu i la pubilla de la Garrotxa 2021