Els infants hissen la senyera en l’acte de la Diada de Sant Jaume de Llierca

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca va celebrar el diumenge 11 de setembre, a les 11 h a la plaça de l’Ajuntament, l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

La celebració de la Diada va comptar amb la participació de l’alcalde, Jordi Cargol, i diferents regidors de l’equip de govern. L’acte s’inicià amb el parlament de l’alcalde i la lectura del manifest. Posteriorment arribà el torn amb la hissada de la senyera, enguany feta pels infants del poble.

Lourdes Barris comentava “els infants són el futur del poble. Cal transmetre les tradicions a les bases de poble, per això hem volgut siguin ells qui tinguin el protagonisme en aquest acte tant simbòlic del nostre país”.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca, va fer un crit a que tothom vetlli “per la justícia individual, social i nacional, allunyant-se de la confrontació i la bel·ligerància, per construir entre tots el país del que tots desitgem gaudir”. A més a més Cargol va afegir que “la independència no és una finalitat en si mateixa, sinó una eina per provocar canvis que empoderin la ciutadania”.

Finalment el preludi de la música del Cant dels segadors va posar el punt final a l’acte institucional de la Diada Nacional.

Per acabar la celebració s’oferí un petit esmorzar per a tots els assistents.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Jaume 2022