Els infants de Sant Jaume de Llierca gaudeixen del casal d’estiu del poble

Malgrat les incerteses del moment generades per la crisi del Coronavirus, la participació del casal d’estiu de Sant Jaume de Llierca és tot un èxit.

28 infants participaran durant 5 setmanes en diverses activitats que combinen estils i formats, com ara tallers, jocs, gimcanes o sortides, on es prioritza els espais exteriors i el contacte amb la natural. En són exemple activitats com tallers de robòtica, piscina, excursions, entre d’altres.

El casal d’estiu del poble ha obert les seves portes aquest mes de juliol amb una proposta d’activitats adaptada a les actuals mesures d’higiene i seguretat per tal de garantir la prevenció davant el Coronavirus.

Aquestes activitats estan destinades principalment a infants de P3 a 1r d’ESO, amb l’objectiu de treballar l’univers i la sostenibilitat i, conjuntament, oferir espais adecuats i segurs de lleure, de relació entre iguals, on poder respondre a necessitats d’oci i gestió emocional dels infants.

Lourdes Barris, regidora de l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca destaca  “la  gran predisposició i col·laboració en tot moment de les famílies”. Barris afegeix que “des de l’ajuntament creiem que és de necessitat vital pels infants poder participar en aquest casal d’estiu, per aquest motiu hem destinat una partida extraordinària perquè es portés a terme”.

bcdd1cbb-7979-46fa-a581-48b7a81a74d8