El Polígon Industrial de Politger acollirà la primera edició de la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme de Sant Jaume de Llierca

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, conjuntament amb Firalia, ha organitzat per aquest diumenge 14 de novembre la 1a edició de Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme.

Aquesta Fira vol ser una primera passa per assentar-se i ser un lloc de referència dins la comarca. “Hem començat per una mostra modesta, però gràcies a l’empenta dels professionals creiem que pot anar creixent i ser un impuls pel nostre poble”, ha comentat Xevi Reixach, regidor de Promoció Econòmica.

Tot i això el Polígon Industrial de Politger s’omplirà amb més de 150 metres lineals d’autèntiques peces d’art aquest diumenge. Des de canteranos fins a cadires, taules o capçaleres, es podran veure i comprar durant el diumenge al matí.

“És important que la gent vegi que darrere els antiquaris i els col·leccionistes hi ha una feina artesana i que es poden recuperar objectes que fins i tot formen part del patrimoni familiar, alguns amb un gran valor històric”, ha assegurat Reixach.