El Nadal brilla a Sant Jaume de Llierca

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, ha fet una valoració molt positiva de la campanya organitzada per l’ajuntament i les entitats del poble amb motiu de les festes de Nadal. Les activitats programades, segons ha dit, han assolit l’objectiu de dinamitzar el poble i oferir un “ventall d’activitats per a realitzar diverses activitats en família”.

 Bona prova d’aquest funcionament va ser l’activitat del Conte, el Taller del Tió i la Cagada del Tió. També hi hagué molta participació en la recepció del Patge Reial, que juntament amb el taller de fanalets, van fer que el dia fos rodó per grans i petits acabant el dia menjant xocolata i melindros.

Com a novetat, aquest any l’entitat excursionista “Els Estaiats” van col·laborar en la il·luminació de l’estrella de la Capella de Santa Magdalena, per tal de poder guiar els Tres Reis Mags en el llarg viatge d’Orient.

Aquestes dates nadalenques Sant Jaume de Llierca va tornar a ser solidari, amb una caminada i diferents organitzades pel comerç del poble, el grup de patchwork, Ziu Arquers Vall del Llierca i Mistral. Tots ells van aconseguir recaptar una suma molt important de solidaritat, en total 1.423,79 € destinats integrament a la Marató de Tv3.

Cal fer esment, també, a les fantàstiques quines organitzades pel Club de futbol Sant Jaume de Llierca, que com cada any ens van fer passar unes tardes ben entretingudes cantant quina i obtenint fabulosos regals.

A la Revetlla de Cap d’Any, organitzada pels Amics de la Capella, no hi va faltar gresca, música i bon tiberi per començar de la millor manera aquest 2020.

Per altra banda, un dels actes més esperats de la programació nadalenca a Sant Jaume és la Cavalcada de Reis, enguany molt vistosa i dinàmica, amb més música i animació, on grans i petits van poder gaudir d’aquesta nit màgica.

Segons Jordi Cargol, alcalde del municipi, “el Nadal a brillat a Sant Jaume en totes les activitats organitzades”. Cargol ha afirmat que ja es tenen noves idees de cares l’any vinent per tal de fer de Sant Jaume un referent en aquestes dates.