El Carter Reial ja ha recollit les cartes del infants de Sant Jaume

Aquesta tarda  el patge dels Tres Reis de l’Orient ha vingut a Sant Jaume de Llierca a recollir les cartes dels nens i nenes del poble.

Els infants de Sant Jaume de Llierca ja han lliurat la seva carta amb la llista de regals a al Carter Reial. El patge enviat per Ses Majestats, han arribat a Sant Jaume de Llierca aquest dissabte per recollir les peticions dels més petits.

Per poder garantir que totes les nenes i els nens hagin puguin entregar els seus desitjos al Carter Reial amb la màxima seguretat s’ha instal·lat una carpa a la Plaça de l’Ajuntament des de les 17 a les 19h on els infants per franges d’edats han pogut visitar-lo.

Els nens i nenes podien dipositar la carta en un cistell i saludar el patge amb la distància de seguretat pertinent i sense cap tipus de contacte.

El Carter Reial ha assegurat a la mainada que “els patges som els ajudants de Ses Majestats els Reis d’Orient i sabem com us heu portat durant tot l’any. Heu de ser conscients que hi ha molts infants arreu del món i, que potser, no sempre us podem portar tot allò que voleu. Però ho intentem“.

Al llarg de la tarda, els infants han entregat les seves cartes i han pogut recollir el material per fer el fanalet que il·luminarà el camí de Ses Majestats cap a Sant Jaume de Llierca.

El consistori ha agraït als col·laboradors i ajudants del Carter Reial l’organització d’aquesta activitat que enguany s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat del covid-19, fent que tothom hagi pogut veure el tió des de casa seva.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Carter Reial de Sant Jaume