El Carter Reial ja ha recollit les cartes del infants de Sant Jaume

Ahir a la tarda el Carter Reial dels Tres Reis de l’Orient va venir a Sant Jaume de Llierca a recollir les cartes dels nens i nenes del poble.

Més de 80 infants de Sant Jaume de Llierca ja han lliurat la seva carta amb la llista de regals a al Carter Reial. El patge enviat per Ses Majestats, va arribar a Sant Jaume de Llierca aquest dimarts per recollir les peticions dels més petits.

Els nens i nenes podien dipositar la carta en un cistell i saludar el patge amb la distància de seguretat pertinent i sense cap tipus de contacte.

El Carter Reial ha assegurat a la mainada que “tant els patges com jo som els ajudants de Ses Majestats els Reis d’Orient. Sabem com us heu portat durant tot l’any. Heu de ser conscients que hi ha molts infants arreu del món i que no sempre us podem portar tot allò que voleu. Però ho intentem“.

El consistori ha agraït als col·laboradors i ajudants del Carter Reial l’organització d’aquesta activitat que enguany s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat del covid-19.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos del Carter Reial de Sant Jaume 2022