Gent Gran i Vellesa

Manifest

El 15 de juny, és el dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament a la Vellesa. És per això que, en una data tan assenyalada, el Consell de la Gent Gran de Catalunya ha realitzat un manifest.

Clica aquí per llegir el manifest

Vídeo de la campanya "DESTAPA-HO, tu POTS!"

Els Consells de Gent Gran de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat i el Garraf s’han unit enguany amb la campanya “DESTAPA-HO, tu POTS!”, que pretén sensibilitzar sobre la importància de denunciar qualsevol indici de maltractament a una persona gran.

La campanya, on apareixen diversos membres d’aquests Consells “destapant” simbòlicament uns pots, compta també amb el suport dels Consells de Gent Gran de les comarques de l’Alt Urgell, Bages, Baix Ebre, Conca de Barberà, Garrotxa, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Ribera d’Ebre, Solsonès i Vallès Oriental, i de l’Oficina de Gent Gran Activa del Departament d’Afers Socials i Famílies i el Consell de la Gent Gran de Catalunya.

És una gran iniciativa que ha fet què consells consultius, tècnics comarcals, el Consell de la Gent Gran i l’Oficina de Gent Gran Activa s’hagin unit per treballar conjuntament per combatre els maltractaments a les persones grans!

https://www.youtube.com/watch?v=0JFIuG7Uuiw&feature=youtu.be